Vikend u Sarajevu- Dan Zaljubljenih

Code: LMJUYH
2 DANA - 1 NOĆENJE
  • 2
  • 3

Sarajevo je glavni i najveći grad Bosne i Hercegovine. Nalazi se na rijeci Miljacki, desnom pritokom Bosne, u istočnom dijelu sarajevsko-zeničke kotline.

Grad je poznat po svojoj tradicionalnoj kulturnoj i vjerskoj raznolikosti, sa pripadnicima islama, pravoslavlja, judaizma i katolicizma.

POLAZAK   /       POVRATAK                       PODGORICA- ispred Delta City
VRIJEME POLASKA TC Delta City u 07:0 h.
UKLjUČENO U CIJENU
Prevoz autobusom visoke turističke klase na navedenim relacijama Usluge pratioca / vodiča u Sarajevu
Usluga jednog noćenja sa doručkom u hotelu Hollywood sa 4****
NIJE UKLjUČENO U CIJENU
Individualni troškovi putnika i ulaznice za muzeje
Lokalna taksa 1,5 € ( plaća se kod vodiča u autobusu)

NAČIN PLAĆANJA:
– Mogućnost plaćanja na rate, s tim sto je potrebno prvu uplatiti prilikom prijave, ostale rate na mjesečnom nivou i poslednju ratu do 10 dana prije putovanja,
– Turističkim kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna  ugovara direktno sa bankom) na 6, 9, 12 rata.
– Plaćanje na rate potpisivanjem ugovora sa sindikatom i postavljanjem administrativnih zabrana na mjesečne zarade putnika;

NAPOMENA:

Validnost pasoša ili lične karte za ovo putovanje mora biti najmanje 3 mjeseca od završetka putovanja;

Smještaj je obezbijeđen u standardnim dvokrevetnim sobama. Ograničen je broj trokrevetnih soba. Jednokrevetne sobe se rade na upit.

1

Dan 1: Polazak

Sastanak putnika kod TC Delta City u 06:45 h. Polazak za Nikšić u 07:00 h. Vožnja ka Sarajevu sa kraćim pauzama za odmor autobusom visoke turističke klase… Dolazak u Sarajevo oko 13:30h. Smještaj u hotel. Slobodno vrijeme za korišćenje sadržaja hotela ( bazen, spa centar i wellnes centar, teretana…). Noćenje.

2

Dan 2

Doručak. Napuštanje hotela i odlazak na razgledanje grada, a zatim i pješačka tura u pratnji lokalnog vodiča: Glavna ulica (Marsala Tita), Baščarsija, Inat kuća, Obilazak Saborne crkve, Gazi Nusret begove džamije, katedrale…Slobodno vrijeme i šetnja po Baščaršiji (ulicama prepunih zlatara, poslastičarnica, ćevapdžinica, butika, suvenirnica) gdje ćete na pravi način osjetiti duh ovoga grada… Sastanak grupe u 17:00h, i polazak za Crnu Goru. Dolazak u kasnim večernjim časovima.

Kraj programa

test1392 '; } ?>